top of page
JASNO blinds ofwel houten jaloezieen - kopie.JPG

Interieur van Dijk

Vakmanschap in vloeren en raamdecoratie

Over ons

Vakmanschap is een belangrijke voorwaarde voor een perfect interieur. En dit betekent kennis, ervaring, training en kwaliteit.  Met onze vakmanschap bieden wij een uniek product, waar elke klant jarenlang plezier van heeft. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze kwaliteit ook altijd actueel is en blijft. Dus bel ons gerust als u een enorme uitdaging in uw huis heeft met een vloer of een raam.  Wij komen zeker met de juiste oplossing.

Arend van Dijk

COREtec Essentials 1500 Portland Oak 72 (50-LVR-1872).jpg

Onze diensten

COREtec Essentials Tiles Polished Concrete 95 (50-LVT-1695).jpg

Vloeren

Wij leveren en installeren alle type vloeren. PVC vloeren, tapijt, laminaat etc etc.  Hierbij kunnen we zowel vloeren verlijmd installeren, als ook klikvloeren plaatsen. En uiteraard krijgt u daarbij advies voor de beste ondergrond.

De laatste jaren zijn wij zeer actief met het het merk Coretec, een unieke PVC klikvloer met kurken onderlaag. Deze vloeren leveren en leggen wij door het hele land. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Parade Palazzo Parel 170.WEB.jpg

Raamdecoratie

Raamdecoratie zijn er in vele soorten, die je ook gecombineerd kunt gebruiken. Een sierlijk vouwgordijn, in combinatie met een functioneel rolgordijn bijvoorbeeld. Of een gecombineerde functie in een product: overdag lichtdoorlatend en ‘s – avonds verduisterend (de zogenaamde “day en night” versies). Tevens zijn er tegenwoordig diverse ophangsystemen, waarbij je zowel van boven als van onder het product kunt optrekken. Wij hebben veel ervaring en kennis over het installeren van deze producten.

DS_1290.jpg

Gordijnen

Gordijnen zijn een rijkdom voor elke kamer. Ze verfraaien niet alleen je interieur, maar ze zorgen ook voor koelte, verduistering, minder contactgeluid en privacy.

Gordijnstoffen zijn er in vele soorten, maten en uitstraling. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Als u houdt van een romantische stijl laten we geen klassieke stoffen zien. Voor iedere stijl, wens en functie bieden wij passende oplossingen en zorgen ervoor dat het perfect hangt.

Contact

Den Haag - Meppel

06-54245930

Ocala Walnut 87 (50-LVRE-2087).jpg
bottom of page